×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63
Αποτυχία φόρτωσης αρχείου XML
xanthi  panthrakikos  mgs  orestiada  komotini  aspida  kiklopes  faros Nikh Alexandroupolis  M.G.S. A.E. Enosi Komotinis Logo

Αδελφοποίηση ΠΑΟΚ και Εθνικού

«Αδελφάκια» πλέον έχουν γίνει τα τμήματα στίβου του ΠΑΟΚ και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Οι δυο μεγάλες αθλητικές οικογένειες της βόρειας Ελλάδας, εγκαινίασαν έτσι και μια νέα εποχή, για τα Ελληνικά δρώμενα στον κλασσικό αθλητισμό. Η συνεργασία τους επισφραγίστηκε με κοινούς αγώνες ανάμεσα σε μικρούς αθλητές τους στο Καυτατζόγλειο το προηγούμενο Σάββατο.
Πάνω από εκατό μικροί αθλητές και αθλήτριες των δύο συλλόγων συνευρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και έδωσαν ένα όμορφο αγώνα, υγιούς συναγωνισμού.
Η ομάδα του φιλοξενούμενου Εθνικού πραγματικά έδειξε της μεγάλες δυνατότητες της, παρότι ελλιπείς λόγω του μακρινού ταξιδιού. Στις ταχύτητες, στις ρίψεις, στα άλματα και στους δρόμους, όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του Εθνικού, πέτυχαν ατομικά ρεκόρ, εμπνευσμένοι από την ποιότητα του αγωνιστικού χώρου αλλά και του συναγωνισμού με τους αθλητές και αθλήτριες του ΠΑΟΚ.
Μετά από δίωρο αγώνα, ακολούθησε η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλα τα παιδιά και η ανταλλαγή συμβολικών δώρων (κύπελλο και λάβαρο) μεταξύ των εφόρων των δύο τμημάτων.
Ο έφορος του ΠΑΟΚ Γιώργος Κεραμιδάς καλωσόρισε γονείς και αθλητές του Εθνικού, στην πρωτόγνωρη αυτή πρωτοβουλία, πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον μεγάλο αριθμό. Υποσχέθηκε να τιμήσει αυτήν τη νέα σχέση και να πραγματοποιήσει και ο ΠΑΟΚ επίσκεψη στην Αλεξ/πολη.
Ο έφορος του Εθνικού Κώστας Πατερόπουλος αφού ευχαρίστησε την ομάδα του ΠΑΟΚ, διοίκηση, παράγοντες και αθλητές για την υποδοχή, τόνισε ότι αυτή η μέρα είναι ιστορική και θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των αθλητών του Εθνικού. Θα αναφέρονται σε αυτή τη στιγμή, που αγωνίσθηκαν απέναντι στην πιο φημισμένη και μεγαλύτερη οικογένεια της Β.Ελλάδος, την οικογένεια του ΠΑΟΚ, παίρνοντας και αυτοί πόντους αυτοπεποίθησης.
Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Θρακιώτη πρωταθλητή του άλματος σε Ύψος και φίλου του Εθνικού Κώστα Μπανιώτη, ο οποίος και φωτογραφήθηκε με τους αθλητές του Εθνικού, υποσχόμενος παρουσία στην Αλεξ/πολη, σε αγώνες του συλλόγου.
Η αθλητική εκδρομή των εκατό περίπου «Εθνικών», γονέων και παιδιών, συνεχίσθηκε στο Παλέ ντε σπορ, παρακολουθώντας τους μεγαλύτερους αθλητές του συλλόγου να πρωταγωνιστούν σε επίσημους αγώνες και επευφημώντας τους. Η παραμονή στην Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε με δίωρη ψυχαγωγική επίσκεψη στον πολυχώρο COSMOS.
Επόμενη προγραμματισμένη αθλητική εκδρομή της ομάδας στίβου του Εθνικού στις 23 και 24 Μαρτίου στα Ιωάννινα, για αδερφοποίηση με την ομάδα της ΕΚΑ Δωδώνης.

Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Aλεξανδρούπολη